Trileqe

– Trileqja është një ëmblsir shumë e shishme , është një pandispanjë e lagur me qumësht dhe karrame .

Patate me mish të bardhe dhe sose.

Mishi i bardhë i pulës mund të jetë më i shijshëm se pjesa tjetër e mishit të pulës pranda ja vlen të përgaditet.
Patatja e pjekur për shumicën e njerëzve është njëra ndër ushqimet më të preferuara.
Për salce të bardh nevojiten shumë pak përbërës dhe pak kohë për të bërë një salcë fantastike.